3do mouse emulation

General forum for 4DO
phly95
Posts: 3
Joined: Mon Jul 13, 2015 4:24 pm

3do mouse emulation

Postby phly95 » Mon Jul 13, 2015 4:29 pm

I would really like to see mouse emulation. My reason is that I want to play Cannon Fodder and the 3do version surpasses every port in every way (sound quality, video, graphics) except the inability to use a mouse.
Clodex
Posts: 7
Joined: Tue Jul 14, 2015 6:34 am

Re: 3do mouse emulation

Postby Clodex » Tue Jul 14, 2015 6:38 am

Try phoenix: http://www.arts-union.ru/node/23
It's support mouse.
phly95
Posts: 3
Joined: Mon Jul 13, 2015 4:24 pm

Re: 3do mouse emulation

Postby phly95 » Wed Jul 15, 2015 2:38 pm

Could you possibly incorporate the code from that project to get the mouse working, 4do is an ongoing project after all and is the 3do emulator of choice for retroarch

EDIT: looked at the homepage with google translate, lol, it's the other way around, 4do is dead and pheonix is alive
phly95
Posts: 3
Joined: Mon Jul 13, 2015 4:24 pm

Re: 3do mouse emulation

Postby phly95 » Wed Jul 15, 2015 8:54 pm

Yeah, I could never figure out the menus to get the mouse working. I don't know Russian to change the controls. I got the game running, but I just can't figure out how to map the mouse.
Clodex
Posts: 7
Joined: Tue Jul 14, 2015 6:34 am

Re: 3do mouse emulation

Postby Clodex » Fri Jul 17, 2015 9:45 am

phly95 wrote:Could you possibly incorporate the code from that project to get the mouse working, 4do is an ongoing project after all and is the 3do emulator of choice for retroarch

EDIT: looked at the homepage with google translate, lol, it's the other way around, 4do is dead and pheonix is alive


It's closed source.

PS. Yes - LOL. Phoenix 100% compatible and regular releases. 4DO - last release two years ago...
Last edited by Clodex on Fri Jul 17, 2015 9:49 am, edited 1 time in total.
Clodex
Posts: 7
Joined: Tue Jul 14, 2015 6:34 am

Re: 3do mouse emulation

Postby Clodex » Fri Jul 17, 2015 9:47 am

phly95 wrote:Yeah, I could never figure out the menus to get the mouse working. I don't know Russian to change the controls. I got the game running, but I just can't figure out how to map the mouse.


Interface is not complex, just create mouse device in options and assign mouse via popup menu.
Attachments
phoenix.config.zip
config with mouse
(1.19 KiB) Downloaded 194 times

Return to “General Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest