Red Health

General forum for 4DO
Fizbop
Posts: 3
Joined: Fri Nov 06, 2015 2:43 am

Red Health

Postby Fizbop » Fri Nov 06, 2015 3:05 am

It seems no matter what settings I put the 4do I can't get green health at all no matter what game I load it is the same issue. I have altered the fps and sound it doesn't help at all. Please help if at all possible


Sorry I gave you the basics I dont know what you need to know and it wouldn't let me attach a text file. for the DXDIAG

Windows 10
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
Memory: 6144MB RAM
page: 2619MB used, 12708MB available
DirectX Version: 11.1
Display intelHD Graphics 3000
Display Memory: 1632 MB
Dedicated Memory: 0 MB
Shared Memory: 1632 MB
NVIDIA GT 555m
Viktor
Posts: 41
Joined: Wed Feb 29, 2012 3:47 pm

Re: Red Health

Postby Viktor » Fri Nov 06, 2015 4:13 pm

Try to install the latest version of netframework, emulator should work very fast with your configuration
Fizbop
Posts: 3
Joined: Fri Nov 06, 2015 2:43 am

Re: Red Health

Postby Fizbop » Sat Nov 07, 2015 10:14 pm

Viktor wrote:Try to install the latest version of netframework, emulator should work very fast with your configuration


I have 4.6 and 4.6.1 is still in beta testing. Let me start off by adding it's only when it's in the game is it very poor red like 28 fps and when I load it to the game part i'm getting 58 - 63 til the game actually starts and then drops to a max of 28 fps
Viktor
Posts: 41
Joined: Wed Feb 29, 2012 3:47 pm

Re: Red Health

Postby Viktor » Fri Nov 13, 2015 2:22 pm

Try to update all this:
1. Microsoft Visual C++ 2010 Runtimes
2. Microsoft .NET 4 Framework Client Profile
3. Microsoft DirectX

From: http://www.fourdo.com/downloads/

Also you could try change Cpu Clock value in options, maybe it helps.

Regards, Viktor.
Fizbop
Posts: 3
Joined: Fri Nov 06, 2015 2:43 am

Re: Red Health

Postby Fizbop » Sat Nov 14, 2015 5:34 pm

Viktor wrote:Try to update all this:
1. Microsoft Visual C++ 2010 Runtimes
2. Microsoft .NET 4 Framework Client Profile
3. Microsoft DirectX

From: http://www.fourdo.com/downloads/

Also you could try change Cpu Clock value in options, maybe it helps.

Regards, Viktor.



I have updated versions of all three of those. Changing my clock speed is not something I know how to do. I have an intregrated video card the main one is the intel hd 3000 grapics with nvidia 555m either I don't know how to clock. Nor should I do anything to the clock speed unless I know how to do it. I just don't get how about a few years ago this was working fine and now it's not.

Return to “General Forum”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests